Contact

wie ben ik en wat doe ik

Reinier in beweging

Ga direct naar het contactformulier

Ik ben Reinier van Alphen

en inmiddels gepensioneerd. Zolang mij het fysiek en mentaal gegeven is en het zinvol en prettig is, blijf ik graag werken. Woorden als autodidact, generalist en selfmade man passen goed bij mij. De rode draad in mijn leven is het projectmatig werken. Daarbij heb ik een helikopterview op financiële zaken, automatisering en communicatie. Mijn streven is maatschappelijke meerwaarde toevoegen aan dat waar ik mijn energie aan besteed. En aandacht geven aan evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen.

Sinds 2010 ben ik veel meer met de handen gaan werken en minder met het hoofd. Dus niet alleen denken en praten, vooral ook fysiek bezig willen zijn. Voor mij is dat geworden: bewegen op allerlei gebied!

Soms met de stroom mee, dan weer tegen de stroom in

Na 35 jaar verschillende managementfuncties waaronder in het onderwijs, ben ik sinds 2020 parttime medewerker bij de natuurvoedingswinkel Odin Amersfoort. Dat geeft mij de mogelijkheid om daarnaast nog andere dingen te doen, zoals een dialoogtafel organiseren, huurders adviseren over energiebesparing of het promoten van lokaal geld. En vooral ook te helpen in en om het huis.

Beweging door dans is een belangrijke hobby en inmiddels ook ‘werk’ geworden door het organiseren van een maandelijks dansevenement voor “blotevoetendansers”. Daar verzorg ik ook vaak de muziek.

Verschillende organisaties help ik met teksten redigeren, nieuwsbrieven te schrijven, of een eenvoudige website te bouwen, zoals deze.

Met andere woorden: ik houd van afwisseling, beweging en duurzaamheid! Prettig om jou van dienst te zijn.